Cursus PowerPoint - gevorderd

Heb je de basis van PowerPoint onder de knie, dan wil je een vervolgstap maken om nog mooiere presentaties te kunnen maken. Tijdens deze cursus PowerPoint - gevorderd leer je hoe je professionele en krachtige PowerPoint presentaties maakt. Geen saaie presentatie maar een presentatie die jouw verhaal ondersteunt. Deze presentaties laten indruk achter bij je toehoorders! Je gaat aan de slag met oefeningen waarbij we verschillende onderwerpen behandelen. Je kunt inzoomen binnen een dia en navigeren van dia naar dia zonder dat je de standaard volgorde moet aanhouden. Het laatste gedeelte van de cursus maak je een eindopdracht waarbij je alle geleerde onderdelen in de praktijk brengt.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen tijdens de cursus PowerPoint - gevorderd:

  • Design van de slides
  • Morph functie inclusief Morph voor afbeeldingen
  • Zoom
  • Grafieken i.c.m. Excel
  • Actie knoppen en triggers
  • Smart Art goed gebruiken

Voor wie?

Iedereen die graag een mooie en inspirerende presentatie in PowerPoint wil leren maken.

Daarnaast moet je al presentaties in PowerPoint kunnen maken. (invoegen van tekst, afbeeldingen etc.)

Maken jouw medewerkers veel presentaties en is het de bedoeling dat deze presentaties professioneel overkomen? Dan is deze workshop zeker een must.

Kosten?

2190 euro voor een groep van maximaal 12 cursisten op onze locatie in Wageningen (eigen laptop meenemen). De cursus kan ook op locatie worden verzorgd, we brengen dan alleen nog reiskosten in rekening.

Duur?

Deze cursus duurt 2 x 3,5 uur. Voor een maximaal leereffect is het advies om de workshop te verspreiden over 2 dagen.

Data?

Plan deze cursus bij ons in met een datum naar voorkeur. Dit is mogelijk doordeweeks, maar ook 's avonds of in het weekend.