PowerPoint template

Op zoek naar een PowerPoint template waarmee je een presentatie maakt en je direct indruk maakt op je publiek? Dan kun je bij ons terecht om die PowerPoint template te laten ontwerpen die professioneel is in design en professioneel in de technische aspecten van PowerPoint.

PowerPoint templateMet behulp van een PowerPoint template kun je voor elke bijeenkomst eenvoudig en snel een professionele presentatie maken. Je voegt de dia's toe die je nodig hebt en vult zelf de tekst in waar je dat wenst. Binnen een handomdraai heb jij die presentatie waarmee je indruk maakt bij je publiek.

Dus, maken jij en je collega's regelmatig een PowerPoint presentatie en begin je elke keer weer van voor af aan? Dan weet je dat het elke keer veel tijd kost en dat je dan nog steeds niet het resultaat hebt waar je trots op bent. Daarbij, het moet ook altijd snel, snel en nog een keer snel, omdat de PowerPoint presentatie het sluitstuk is in je planning. Ook hier lijdt de kwaliteit van je PowerPoint presentatie natuurlijk onder. Het zal niet slecht zijn, het kan er mee door, maar een professionele uitstraling heeft de presentatie dan ook niet.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een specifieke PowerPoint presentatie nodig die je vaker herhaalt. Wellicht omdat je een product hebt die je wilt presenteren aan je (potentiële) klanten of wanneer je jouw medewerkers wilt informeren bij een speciale bijeenkomst. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan het presenteren van de jaarcijfers of tijdens het presenteren van de visie van je organiseren. In alle gevallen kunnen wij dit ook voor je verzorgen, wij denken met je mee en ontwerpen een professionele presentatie.

Wil je dus altijd goed voor de dag komen? Laat dan een professionele PowerPoint template op maat maken. Deze PowerPoint template kan je voor elke presentatie en elke gelegenheid gebruiken. Je opent het sjabloon, gebruikt de juiste dia's en vult deze met de gewenste informatie. Het zorgt er voor dat je altijd de juiste snaar raakt en je presenteert op een niveau dat de verwachting van je publiek overtreft.

Hoe maken wij een PowerPoint template?

PowerPoint template

Doordat onze ontwerpers en technische specialisten van hoog niveau zijn kunnen wij ook een presentatie garanderen waar je mee voor de dag kunt komen. We ontwerpen verschillende soorten dia's (een startdia, één of meerdere opsommingsdia's, een afsluitingsdia etc.). Onze ontwerpers en technisch specialisten ontwerpen op basis van jouw input een professionele PowerPoint template voor jouw organisatie. We doen meer dan alleen ontwerpen, we denken ook graag met je mee en adviseren je over de PowerPoint template zodat je echt een ontwerp krijgt waar je verder mee kunt. Het PowerPoint template is natuurlijk geheel van jou en kun je vaker gebruiken.

€ Kosten PowerPoint template

Bij Ter Zake PowerPoint houden we niet van verrassingen. In ieder geval niet als het om de prijs gaat. Voordat we een traject starten krijg je overzichtelijk inzage in de kosten. Je betaalt een vast bedrag en komt dus achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Voor wie

Voor wie

Voor iedereen en iedere organisatie die regelmatig een presentatie geeft en de volgende stap wil zetten in de kwaliteit van de presentatie. Of juist als je voor dat ene speciale moment je toehoorders stijl achterover wilt doen slaan. Of je nu directeur, accountmanager, ondernemer bent of een andere functie hebt waarbij je presentaties in PowerPoint maakt? Een PowerPoint template zorgt dat je een volgende stap kunt maken. Neem dus snel contact op.

Veelgestelde vragen PowerPoint template

Enkele veelgestelde vragen en antwoorden vind je hier:

  • Wat is het verschil tussen een PowerPoint template en een specifieke PowerPoint?

Bij een PowerPoint template maken we een aantal dia's die je zelf kunt gebruiken om te komen tot jouw gewenste presentatie. Wanneer wij een specifieke PowerPoint maken dan richten we ons op een professioneel ontwerp voor die ene gelegenheid of boodschap. Vanzelfsprekend mag je deze PowerPoint ook aanpassen zoals je wilt, maar dat is niet de insteek bij het maken van deze PowerPoint, het zal dan ook wat lastiger zijn om daar aanpassingen in aan te brengen, in tegenstelling tot de PowerPoint template, waar dit juist de bedoeling is.

  • Wat is het verschil tussen Prezi en PowerPoint?

Je kent wellicht de presentaties van Prezi, heel mooi hoe deze presentaties kunnen inzoomen, uitzoomen en met mooie overgangen. Wat veel mensen echter niet weten is dat hetzelfde ook te bereiken is met PowerPoint. Voordeel van PowerPoint is dat de presentatie op jouw laptop staat waarbij Prezi een online omgeving is.

  • Waar moet een goede PowerPoint presentatie aan voldoen?

'Less is more'! Let op dat je niet teveel informatie in je presentatie verwerkt. Je wilt niet dat mensen alleen aandacht hebben voor je presentatie, maar ook voor jou. Verder is het belangrijk dat jouw dia's een verhaal vertellen, begin dus ook met het bedenken van de boodschap die je over wilt brengen. En als laatste tip. PowerPoint kan heel veel, invliegen, verschijnen, bewegende beelden, animaties, maar ook hier geldt 'less is more'. Natuurlijk mag je het gebruiken, maar hou het functioneel.