Ter Zake PowerPoint ontwerpt

PowerPoint template

Jij en je collega's maken regelmatig een PowerPoint presentatie en elke keer begin je weer van voor af aan. Daarbij moet het altijd snel, snel en nog een keer snel, want de presentatie maak je altijd op het laatst. Hier lijdt de kwaliteit van je PowerPoint presentatie natuurlijk onder. Het zal niet slecht zijn, maar een professionele uitstraling heeft de presentatie ook niet.

Wil je altijd goed voor de dag komen? Laat dan een professionele template op maat maken. Deze template kan je voor elke presentatie gebruiken. Je opent het sjabloon, gebruikt de juiste dia's en vult deze met de gewenste informatie.

Onze ontwerpers en technisch specialisten ontwerpen op basis van jou input een professionele template voor jouw organisatie. We ontwerpen verschillende soorten dia's (een startdia, één of meerdere opsommingsdia's, een afsluitingsdia etc.). Het template kun je natuurlijk vaker gebruiken.

Heb je een specifieke PowerPoint presentatie nodig? Dan kunnen wij dit natuurlijk ook voor je verzorgen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Kosten

Kosten

Bij Ter Zake PowerPoint houden we niet van verrassingen. In ieder geval niet als het om de prijs gaat. Voordat we een traject starten krijg je overzichtelijk inzage in de kosten. Je komt dus achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Voor wie

Voor wie

Voor iedereen en iedere organisatie die regelmatig een presentatie geeft en de volgende stap wil zetten in de kwaliteit van de presentatie. Of je nu directeur, manager, ondernemer bent of een andere functie hebt waarbij je veel presentaties in PowerPoint maakt? Een PowerPoint template zorgt dat je een volgende stap kunt maken. Neem dus snel contact op.

 Contact

Agro Business Park 75
6708 PV Wageningen
Telefoon: 0317 – 200 009
Email: info@terzake-powerpoint.nl