PowerPoint presentaties voorbeelden

Benieuwd naar PowerPoint presentaties voorbeelden? Je hebt onze tips gelezen en ziet ons regelmatig langskomen op de sociale media, maar wat is dan het resultaat van deze PowerPoint. Met andere woorden, wat kan je nu allemaal met PowerPoint?

PowerPoint presentaties voorbeelden

Design

Uiteindelijk zorgt het design voor een belangrijk deel hoe je publiek kijkt naar jouw presentatie. Een strak design maken is een uitdaging, maar er zijn zeker handvatten waar je rekening mee kunt houden, deze vind je bij de tips. In onze PowerPoint presentatie voorbeelden zie je dat er gebruik is gemaakt van de vormgeving van onze klanten. Deze is gebruikt en vervolgens aangepast naar een strak design in PowerPoint. Een design die de aandacht van het publiek er bij houdt.

Inspiratie

Natuurlijk willen wij onze klanten en met name hun publiek inspireren. Afbeelding PowerPoint pesentatieMet Ter Zake PowerPoint willen we inspireren en dat doen we door het maken van professionele PowerPoint presentaties. Op deze pagina vind je een selectie van een aantal presentaties die we hebben mogen maken voor verschillende klanten. Wellicht inspireert het jou tot het maken van presentaties en kom je via deze PowerPoint presentaties voorbeelden tot mooie presentaties voor jezelf en je organisatie.

Heb je hulp van ons daarbij nodig dan horen we dat natuurlijk graag.

Meer weten?

Faunus Nature Creations

Faunus Nature Creations is een ecologisch ontwerpbureau dat samen met een team van ontwerpers, ecologen en bouwkundigen de biodiversiteit wilt stimuleren in de openbare ruimte. Voor Faunus Nature Creations hebben we een PowerPoint presentatie mogen maken om de gehele dienstverlening te tonen. De ronde vormen zorgen voor een zachte weergave, daarbij komt natuurlijk ook de natuur terug in de gebruikte symbolen. Vooral de animaties van de dieren maakt de presentatie tot een levendig geheel en zo passend bij het doel en de doelgroep van deze organisatie.

Stichting Kwaliteit in Basis GGZ

Stichting Kwaliteit in Basis GGZ bevordert het creëren, delen en gebruiken van kennis om te zorgen dat mensen met psychische klachten zoveel mogelijk generalistisch, kortdurend worden behandeld. Voor Stichting Kwaliteit in Basis GGZ hebben we een PowerPoint presentatie gemaakt waarin alle dienstverlening terugkomt die de organisatie biedt. Een lastige klus omdat het een heel divers pallet van diensten zijn. We hebben de stijl van organisatie en de verschillende onderdelen zoveel als mogelijk laten terugkomen, met dit als eindresultaat.

Trainingsbureau

Voor een concullega hebben we een template gemaakt. Het doel was een om een template te maken die naar wens makkelijk aangepast kan worden. Zo kan de PowerPoint presentatie voor elke groep eenvoudig aangepast worden. Vooral de tekst in deze template is eenvoudig aan te passen en de dia's zijn makkelijk te dupliceren zodat de presentatie uitgebreid kan worden met nieuwe dia's. Op deze manier heb je altijd een professionele presentatie in een handomdraai.

Ter Zake Excel

Onze collega organisatie Ter Zake Excel heeft als doel het verbeteren van de Excelkennis en het bedrijfsproces van de klant. De docenten van Ter Zake Excel laten natuurlijk voornamelijk hun tips en trucs zien in Excel, maar hoe leuk is het om bij ontvangst van de cursisten de diensten die Ter Zake Excel biedt in een PowerPoint presentatie te kunnen tonen. De presentatie wordt automatisch herhaald totdat de cursus start.

Meer PowerPoint presentaties voorbeelden zien?

Nu heb je een aantal presentaties gezien die je kunnen inspireren bij het maken van je eigen presentaties. Wellicht ben je ook geïnteresseerd geraakt in de opties om een presentatie uit te besteden of onze betaalbare PowerPoint sjablonen. Op die manier krijg jij een professionele PowerPoint presentatie waarmee je jouw publiek inspireert. Kijk bij onze sjablonen om meer PowerPoint presentaties voorbeelden te zien. We horen graag welke wensen jij hebt en werken graag aan een PowerPoint presentatie die inspireert.

Veelgestelde vragen

PowerPoint voorbeelden- Hoe maak je een fantastische PowerPoint presentatie?

Kijk allereerst eens bij onze tips. Hierin ga je genoeg inspiratie vinden en tips en trucs om een start te maken met je eigen presentatie. Natuurlijk, je bent geen ontwerper, maar met behulp van deze basisvaardigheden kom je een heel eind.

- Zelf een PowerPoint presentatie maken of uitbesteden?

Dit is natuurlijk heel erg afhankelijk van het doel van je presentatie. Maak je een presentatie voor je eigen team dan is het misschien niet noodzakelijk om een professionele presentatie te hebben, maar als je voor een klant moet presenteren of juist een grote groep mensen moet meenemen in je verhaal dan is het zeker de moeite waard om jouw presentatie uit te besteden.

- Sturen jullie de voorbeelden ook op?

Mocht je interesse hebben, neem dan even contact op, we kunnen niet alle voorbeelden verzenden, maar sommige wel. Ben je dus geïnteresseerd in PowerPoint presentaties voorbeelden, neem dan contact op.