PowerPoint sjabloon

Op zoek naar een betaalbare PowerPoint presentatie die professioneel is en waarmee je indruk maakt op je publiek? Dan ben je hier op de juiste plek. Wij hebben een aantal sjablonen klaar staan waar jij uit mag kiezen. Bang dat je een standaard presentatie krijgt die iedereen heeft? Dat is niet nodig, wij passen namelijk elk sjabloon voor je aan zodat jij een gepersonaliseerd sjabloon ontvangt. Via het formulier onderaan deze pagina geef je aan welk sjabloon je wilt, je stuur ons ook je logo, de kleuren waar je de presentatie in wilt en de teksten die je verwerkt wilt hebben. Ook mag je ons vijf afbeeldingen sturen die wij verwerken in de presentatie.

Vanzelfsprekend wil je goed voor de dag komen als je een presentatie geeft. Je kunt natuurlijk weer zelf een presentatie maken, maar het kost veel tijd en als je klaar bent dan is het vaak ook niet het resultaat waar je op gehoopt had. De reden daarvoor? Ontwerpen is een vak! Onze professionele ontwerpen verstaan dat vak en weten wat er nodig is om een presentatie te maken waar jij meer dan tevreden over bent. Belangrijker nog, ook jouw toehoorders zullen onder de indruk zijn van jouw presentatie.

Nu kan ook jij een presentatie geven met behulp van een professioneel PowerPoint sjabloon. Het mooie daarbij is dat je gewoon zelf het sjabloon kunt wijzigen als je in de toekomst een andere presentatie wilt geven. Dus ook voor de toekomst heb je een mooi sjabloon om te gebruiken. Je investeert eenmalig een klein bedrag voor een mooie presentatie en hebt daar jaren plezier van.

Heb jij dus een PowerPoint presentatie nodig omdat je een belangrijke presentatie gaat geven of omdat je geregeld je product onder de aandacht brengt bij klanten? Vul dan onderstaand formulier in en je ontvangt binnen twee werkdagen jouw eigen PowerPoint presentatie.

Hoe gaat het maken van een PowerPoint sjabloon in zijn werk?

De werkwijze is vrij eenvoudig.

  1. Je kiest het sjabloon die je het meest aansprekend vindt.
  2. Je vult het formulier in. Hierin vragen we op basis van welk sjabloon je een gepersonaliseerde presentatie wilt.
  3. Je geeft aan welke kleuren je wilt gebruiken in de presentatie (het liefst in RGB of Hexadecimaal).
  4. Daarnaast stuur je jouw logo en eventuele afbeeldingen op die je opgenomen wilt hebben.
  5. Je geeft aan welke tekst je opgenomen wilt hebben op de dia's, let hier bij op, voeg niet teveel tekst toe.
  6. Je vult je gegevens in op de volgende pagina van het formulier.

Mochten we eventueel vragen hebben dan laten we het je weten. We sturen je altijd een bericht met ons akkoord op de ingediende gegevens. Daarna duurt het maximaal twee werkdagen alvorens je de presentatie ontvangt.

€ Kosten PowerPoint template

Bij Ter Zake PowerPoint houden we niet van verrassingen. In ieder geval niet als het om de prijs gaat. Je betaalt voor een kleinere presentatie 195 euro (exclusief btw) en voor grotere presentaties 295 euro (exclusief btw). Geen verrassingen, wel kwaliteit.

Voor wie

Voor wie

Voor iedereen en iedere organisatie die regelmatig een presentatie geeft, graag kwaliteit wilt en dat voor een betaalbare prijs. Heb je de presentatie voor dat ene speciale moment nodig of wil je juist een presentatie die je vaker kunt gebruiken. Met dit sjabloon kun je alle kanten op. Of je nu directeur, accountmanager, ondernemer bent of een andere functie hebt waarbij je presentaties in PowerPoint maakt? Een PowerPoint sjabloon zorgt dat je een volgende stap kunt maken. Vul dus snel het formulier in.