Over ons

Ter Zake PowerPoint inspireert. Dat is ons motto. Cursussen PowerPoint en oplossingen op maat die je gelijk in de praktijk kan toepassen. Dat is waar wij naar streven!

Al onze medewerkers hebben hun eigen specialiteiten, maar bovenal versterken wij elkaar als team.

We zijn altijd op zoek naar mooie designs gecombineerd met functionele oplossingen om zo te komen tot het optimale resultaat.

Nathalja

Nathalja Berghuis – PowerPointspecialist (design)

Nathalja Berghuis heeft een wetenschappelijke achtergrond in de organische chemie. De laatste jaren heeft ze zich naast Excel ook toegelegd op PowerPoint. Je komt haar tegen tijdens de workshops op het gebied van PowerPoint en ook bij het maken van een presentaties op maat is zij een gesprekspartner die er voor zorgt dat jouw presentatie de verwachtingen van je toehoorder overtreft.

Dineke Ruitenbeek

Dineke Ruitenbeek – VBA specialist

Dineke Ruitenbeek heeft jarenlange ervaring met Excel en VBA. Puzzelen met programmeercode is haar hobby en dat zie je aan het resultaat. Wil je gegevens vanuit bijvoorbeeld Excel of Access snel gepresenteerd hebben in PowerPoint dan zal je haar zeker tegenkomen.

Kim van Wijk

Kim van Wijk - PowerPointspecialist (design)

Kim is altijd op zoek naar verbeteringen. Hoe maak ik het werk voor de klant gemakkelijker, universeler en overzichtelijker. Waar veel mensen stoeien om tot een mooie PowerPoint presentatie te komen biedt Kim structuur waardoor het optimale resultaat wordt behaald. Vanuit mijn drive om te verbeteren help ik anderen graag verder, zodat zij zich kunnen richten op hun specialismen.

 

Jort van Woggelum

Jort van Woggelum - PowerPointspecialist (algemeen)

Jort stoeit graag met PowerPoint om te komen tot mooie presentaties. Wil je dit zelf leren? Dan helpt hij je daar mee. Je komt hem tegen tijdens de cursussen op het gebied van PowerPoint. Net als bij Excel is het puzzelen om tot dat wow-effect voor de klant te komen hetgeen wat tot voldoening leidt.

 

Tijdens een kop koffie, thee of gewoon een glas water bespreken wat wij voor je kunnen betekenen?