Ter Zake Cursus inspireert

Workshop “Slimmer zoeken op het internet”

Zoekmachines zijn ontzettend handig en onmisbaar in onze huidige samenleving. Echter moet je wel de juiste zoektermen intypen om de websites of afbeeldingen te vinden die je ook echt zoekt. Heb je weleens dat je de verkeerde zoekresultaten krijgt? Wil je sneller de juiste zoekresultaten? Of ben je benieuwd of je nog betere zoekresultaten kan krijgen? Deze workshop "Slimmer zoeken op het internet" helpt jou om de juiste zoekopdracht te gebruiken.

Deze workshop is voor meerdere “zoekniveau ’s” leerzaam. Voor diegene die het lastig vinden om te zoeken op internet tot diegene die meer geavanceerd willen leren zoeken. Je leert tijdens deze workshop om de juiste zoekopdracht te gebruiken. Je krijgt handige tips om slimmer te zoeken, bijvoorbeeld bepaalde zoekresultaten uitsluiten. Je leert onder andere wat wildcards en search operators zijn en hoe je deze moet gebruiken.

Tijdens deze workshop gebruiken we de zoekmachine google. Een klein gedeelte van de workshop zal specifiek over google gaan. Veel wat je gaat leren kan je ook toepassen als je andere zoekmachines gebruikt.

Voor wie?

Iedereen met basiskennis van computers.

Meer weten over de cursus PowerPoint? Neem vandaag nog contact op!

475 euro voor een groep van maximaal 12 cursisten op eigen locatie of op onze locatie in Wageningen (eigen laptop meenemen).

Duur?

Deze workshop duurt 2 uur.

Data?

In onderling overleg, dit kan doordeweeks, ’s avonds of in het weekend.

 Contact

Agro Business Park 75
6708 PV Wageningen
Telefoon: 0317 – 200 009
Email: info@terzake-powerpoint.nl