Ter Zake Cursus inspireert

Workshop wetenschappelijke literatuur voor "niet wetenschappers'

Wil jij meer over een onderwerp weten dan op een website te vinden is? Of wil je als bedrijf dat jouw medewerkers meer wetenschappelijke achtergrondinformatie krijgen? Dan is het raadzaam om hiervoor wetenschappelijke literatuur te gebruiken. Onze Workshop wetenschappelijke literatuur voor "niet wetenschappers" inspireert jouw medewerkers om wetenschappelijke literatuur te gaan gebruiken.

Tijdens deze workshop leer je zoeken naar Open acces literatuur. Dit is literatuur die je vrij kan bekijken zonder dat je hiervoor moet betalen. Daarnaast leer je hoe je het beste wetenschappelijke literatuur kan lezen. Ook leer je kritisch te kijken naar wetenschappelijke literatuur.

Voor wie?

Iedereen die graag net dat beetje extra kennis nodig heeft of wat meer wil weten. Je hebt nog geen of weinig ervaring met wetenschappelijke literatuur.

Daarnaast moet je beschikken over basis computervaardigheden.

Dus ben je: Docent (basisonderwijs, mbo, hbo), journalist, paramedici, een bedrijf die gebruik wil maken van de laatste wetenschappelijke inzichten in een vakgebied of iemand/bedrijf die zich willen verdiepen in een bepaald onderwerp bijvoorbeeld ziektes en/of medische aandoeningen? Dan is deze workshop zeker aan te raden.

Meer weten over de cursus PowerPoint? Neem vandaag nog contact op!

475 euro voor een groep van maximaal 12 cursisten op eigen locatie of op onze locatie in Wageningen (eigen laptop meenemen).

Duur?

Deze workshop duurt 2,5 uur.

Data?

In onderling overleg, dit kan doordeweeks, ’s avonds of in het weekend.

Workshop op maat

Deze workshop kan eventueel ook aangepast worden aan de doelgroep en/of bedrijfstak. De kosten zijn dan 750 euro voor een workshop op eigen locatie.

Deze workshop kan daarnaast ook op maat gemaakt en gecombineerd worden met de workshop “slimmer zoeken op het internet”. Het gaat dan om slimmer zoeken in een wetenschappelijke database. Deze gecombineerde workshop duurt 4 uur. Prijs op aanvraag.

 Contact

Agro Business Park 75
6708 PV Wageningen
Telefoon: 0317 – 200 009
Email: info@terzake-powerpoint.nl